-
od kuchni o nas
-
menu oferta
przekąskiwizytówki (BTL), ulotki...
dania głównekampanie, katalogi...
deserystrony www, multimedia...
-
jadło portfolio
-
przepisy sekrety kuchni
©OTO Agencja Reklamowa Kulczyk&Pacześniak
1. "wizytka" (1 opak.)
2. logo (1 paczka)
3. dane teleadresowe (1 puszka)
Z opakowania „wizytki” zagniatamy masę na słone ciasteczka – rozwałkowujemy. Formatką wykrawamy pojedyncze ciastka. Tak przygotowane ciasteczka dekorujemy logotypem i danymi teleadresowymi. Pieczemy w piekarniku. Po zakończeniu drzwi piekarnika lekko uchylamy. Czekamy aż ciastka wystygną. Ta przystawka najlepiej smakują w zestawieniu z papierem firmowym i teczką.
1. plakaty (1 kpl.)
2. hangery (1 kpl.)
3. woblery (1 kpl.)
4. piramidki (1 kpl.)
5. nakładki na skrzynki (1 kpl.)
6. ogłoszenie prasowe (1 szt.)
Poszczególne składniki wyrabiamy pojedyńczo. Ubijamy i mieszamy.
Zebrane razem tworzą kompilację smaków która zaspokoi potrzeby najbardziej wymagających smakoszy.
1. logo (składnik podstawowy – 1 kpl.)
2. pendrive (1 kpl.)
3. parasolki (1 kpl.)
4. długopisy (1 kpl.)
Ta potrawa sama w sobie smakuje bardzo dobrze, przy okazji nie jest skomplikowana. Może być jedno lub wielo składnikowa. To wszystko zależy ilu smaków chcemy spróbować.
W tym przypadku składa się z trzech, skomponowanych na indywidualne zamówienie składników. Smakujmy, próbujmy i się rozkoszujmy:)
1. "wizytka" (1 opak.)
2. logo (1 paczka)
3. dane teleadresowe (1 puszka)
4. jajko (1 szt.)
Z opakowania "wizytki" zagniatamy masę na ciasteczka – rozwałkowujemy. Formatką wykrawamy pojedyncze ciastka. Rozbełtanym jajkiem smarujemy wierzchnią warstwę ciasta. Dekorujemy logotypem i danymi teleadresowymi. Pieczemy w piekarniku. Najlepiej smakują w zestawieniu z papierem firmowym i teczką.
1. "francuski papirus" (1 rolka)
2. logo (1 szt.)
3. dane teleadresowe (1 puszka)
4. jajko (1 szt.)
"Francuski papirus" rozkładamy.
Tniemy w duże prostokąty. Rozbełtanym jajkiem smarujemy wierzchnią warstwę ciasta. Dekorujemy resztą składników. Pieczemy z termoobiegiem. Po upieczeniu nie wyciągamy potrawy – drzwi piekarnika uchylamy, czekamy aż wszystko ostygnie. Potrawę spożywamy na zimno, najlepiej w połączeniu z wizytką i teczką.
1. logo (1 szt.)
2. dane teleadresowe (1 puszka)
3. kopertki (500 szt.)
W pierwszej kolejności musimy wybrać kopertkę. Na wybranym formacie układamy wszystkie składniki. Mieszamy nimi do osiągnięcia zadowalającego efektu. Jeśli mieszanka jest już dobra, wstawiamy do uprzednio nagrzanego piekarnika. Po upieczeniu nie wyciągamy potrawy, drzwi piekarnika uchylamy i czekamy aż wszystko ostygnie.
Potrawę konsumujemy na zimno:)